Billetter til Liverpool

Er du på jakt etter billetter til en Liverpool kamp? Det er store forskjeller på billett kvaliteten og prisen på billettene.
Billigst er helt klart ikke det beste her. Hvorfor får en halvveis opplevelse nå du du skal reise 1 gang til Liverpool eller f.eks 1 gang per år.

Billetter til Liverpool kamp & Anfield

Er det samme hvilken agent du kjøper dine billetter til Liverpool fra?
Hvorfor finner du massevis av websider som selger kampbillett til Liverpool billigere enn de autoriserte norske forhandlerne?

Svar:

Prisen er lavere da de selger svartebørs billetter som ikke er  lovlige  med de ulempene det kan medføre.!!
Du  risikere at ikke inn på stadion da vaktene tar kontroll med jevne mellomrom og spør etter Id og navnet ditt. Stemmer ikke dette med billetten har du et problem.
Du får dårlig billetter og plassene er sjelden mer samlet enn e +2.  Plassene er de langt bak under taket. På både The Kop End og Anfield Road End er det lav under taket og har du plasser langt opp risikere du å se dårlig.

Du får sjelden billettene samlet? Bruker du en godkjent forhandler får du billetter i ditt navn. Du får ikke sesongkort, medlemskort billetter med andre personers navn. Du vet hvor du skal sitte på stadion.
F.eks billetter til Liverpool FC får du  på e-mail før avreise eller du får papirbilletter i posten før avreise i ditt eller agenten navn.  De siste alternativet er at du henter ut billettene på det offisiell billettkontoret i ditt navn.  Du må bringe med deg ID / pass for identifisering. Grunnen er at de er strenge på svartebørsbillett. Les mer på fotballreiser Liverpool.


Trygghetsløfte

thumb

Gode billetter

thumb

Sitter sammen garanti

thumb

Hotell i sentrum

thumb

Medlem i Reisegarantifondet

thumb

18 års erfaring

thumb

Vakt telefon