Fotballbilletter Premier League

Se Premier League fotball i England. Er laget ditt Manchester United ,
Liverpool FC, Tottenham, Chelsea eller Arsenal så har vi de beste fotballbillettene til deg !
Fotballtur med gode billetter sammen med venner er en opplevelse for livet.

Fotballbilletter Premier League

Er du på jakt etter Premier League fotballbilletter har vil de gode offisielle billettene til deg. Vi er godkjent forhandler av billetter og fotballpakker i Norge. Vi har de største langene og de største kampene. Du bør planlegge korrekt og sjekke totalprisen på det du kjøper.

Billetter til Liverpool , Manchester United, Tottenham og Arsenal

Vi skaffer deg gode offisiell kampbillett til den Premier League stadion du vil se kamp på. Hva med gode langside plasser på kampen. Vil du ha tilgang til sportsbar, lounge på stadion for å øke opplevelsen er det mange valgmuligheter. Det finnes hospitality billetter med mat, gode plasser og møte med en gammel legende til ditt favoritt lag. Liverpool Fc har laget ny stadionområde og tilbyr mye bra plasser sin nye Main Stand. Manchester United har gode VIP områder i mange år.
Arsenal og nå også Tottenham fantastiske stadion i London.

fotballbiletter Old Trafford
Billett plasser old Trafford

Premier League billetter

Leter du etter kun billetter så er det ikke så lett og finne disse da klubbene jobber hard med å få vekk svartebørs salget. Særlig i 2018 vil det kommer merkbare kontroller. De billettene som er lovlig er stor sett merke med VIP billetter hospitality billetter. Eller at billettene er inkludert i en pakke med hotell fra en norsk seriøst reisebyrå som kan spesifisere hvor du får plasser på stadion. Sesong og medlemskort som du må leveres tilbake etter kampen er lovlig. Det er ikke sikker du kommer inn på stadion.

Se terminlisten til alle kampene her. Premier League. Kampprogrammet er ikke 100% klart før 5 uker før da tv selskapene skal velge søndag kampen.

Du får garantert billetter samlet?

Du får ikke sesongkort, medlemskort billetter med andre personers navn. Du vet hvor du skal sitte på stadion. F.eks billetter til Liverpool FC får du  på e-mail før avreise eller du får papirbilletter i posten før avreise i ditt eller agenten navn.  De siste alternativet er at du henter ut billettene på det offisiell billettkontoret i ditt navn.  Du må bringe med deg ID / pass for identifisering. Grunnen er at de er strenge på svartebørsbillettsalg. Dette gjelder alle alle lagene i England.  Det er ikke å anbefale å bestille fra utenlands websteder som selger kun billeter.

Vurdere du fotballbilletter til Liverpool eller Man Utd bør du se på disse linkene som gir video og bilder av stadionplassene. Du får en pakke med hotell og billetter Se fotballreiser Liverpool eller fotballreiser Manchester United  eller

 

Trygghetsløfte

thumb

Gode billetter

thumb

Sitter sammen garanti

thumb

Hotell i sentrum

thumb

Medlem i Reisegarantifondet

thumb

18 års erfaring

thumb

Vakt telefon