Fotballbilletter Manchester United

Fotballbilletter Manchester United – Skaff deg billetter til Old Trafford

Fotballbilletter Manchester United og plassene vi kan tilby ser du på bildet nedenfor. Mange fine kampbilletter. 100% offisielle så du slipper på møte en engelskmann som gir billetter med navn på eller kort som du må levere tilbake.

fotballbilletter Manchester United
billett plasser på stadion

Fotballbilletter Manchester United på Old Trafford

Se Manchester United spille hjemme på Old Trafford  med fotballbilletter fra oss i abcreiser.no Hvorfor ikke prøv fotballbilletter Manchester United og en av de mange gode VIP Lounge og sportsbar inne på stadion. Da får du gode billetter og en mektige stemningen sammen med Manchester United fansen.   Hva med plasser på det kjente Stretford End hvor får stemning, god utsikt til kampen og tilgang til lounge før kampen. Hos får du de beste prisene på Manchester United billetter.
Du får best totalt pris ved å velge en totalpakke med hotell og billetter. Vi har bedre pris på hotellene en det du finner hvis du sammenligner på  korrekt måte. Du kan også sjekke fotballreiser Manchester hos vårt søster webside.

Billetter til Man Utd for hele familien

Det finnes mange websteder som selger kampbilletter til  Old Trafford oppgjørene. Vi garanter at du får sete plassene samlet når du bestiller billetter hos oss. Det er stor forskjell på prisene når Man Utd spiller mot de andre 5-6 topplagene og de andre lagene i ligaen.

Old Trafford kalles The Theater of Dreams og er hjemmebanen siden 1910 og  det kommer ca 75-76000 til alle kampene i Premier League. Her er det mye intense når hjemmelaget møte erkerivalene Liverpool Fc og Manchester City FC. Opplev stemningen og magien  fra de beste plassene når du først reiser over får å se en Premier League kamp i denne byen. Old Trafford og hjemmebanen har denne adressen: Sir Matt Busby Way, Stretford, Manchester M16 0RA, Storbritannia

Prisene på Manchester United billetter varierer veldig, og det kan lønne seg å bestille i god tid. Kamper i Premier League  mot storlagene er dyrest og koster fra kr 2500 til kr 5000 for kampbilletten. Midtuke kamper i den engelske cuper og de første kampene i i Champions Leauge i billigst. Billig flybilletter finner du også  midt i uken !!

 Kampoversikt finner du her: Fotballbilletter Manchester United

 

Manchester United billett og hotell i sentrum

Gjør det enkelt og velg en fotballpakke med 3 netter på hotell i sentrum og kampbilletter til den kampen du ønsker å se samme andre fans fra den røde delen av Manchester by.

Stadion og andre fotballopplevelse i Manchester

Er på fotballtur til fotballbyen Manchester vil du kanskje også får med en stadion tour  enten dagen før eller dagen etter fotballkampen. Du bestille stadion tur ca 4-6 uker før kampstart. Det er åvår anbefaling slik at du sikre deg plass.