Arsenal

Fotballreiser Arsenal i London.

Fotballreiser Arsenal og Premier League fotball i London med Club level billetter som gir tilgang til lounge, omvisning på stadion, samt hotellopphold. Her ser du kampene til Arsenal og alle prisene er for 3 netter på hotell (fredag-mandag) og kampbillett. Du kan velge forskjellige hoteller når du har valgt kampen du vurderer å dra og se.  

Fotballtur

Nyttig informasjon til fotballturen

Fotballreiser til Arsenal og Emirates stadion

Oppsettet til Premier League kampene kommer 6-8 uker før kampstart. Kampene blir hovedsaklig spilt lørdag eller søndag. En fotballreise bør derfor være fra fredag til mandag.

Kampen kan starte så tidlig som kl. 12.30 lørdagene. Derfor er det lurt å reise bort fredagen.

Arsenal eller The Gunners som de også kalles, er en av de største klubbene i England. Gjennom mange år har Arsenal samlet en stor mengde meritter. Arsenal har 13 ligatitler (sist i 2004), 10 seire i FA-cupen og to seire i ligacupen. Thierry Henry er en av de største for Arsenal gjennom tidene. Andre store, gamle legender er navn som David O’Leary, Tony Adams og Ian Wright.

Arsenal spiller sine kamper på Emirates Stadium, noe de har gjort siden de flyttet fra gamle Highbury i 2006. De har der en kapasitet på 59.867 seter og de fyller stadion stort sett hver eneste gang de har hjemmekamp.

Transport til Emirates Stadium

Arsenal spiller sine kamper på Emirates stadium. Det er 3 forskjellige stasjoner i gåavstand fra Emirates stadium.

Undergrunnstasjonen Arsenal ligge på Piccadilly Line (mørkblå linje på metrokartet) og herfra tar det kun 3 min å gå til Emirates stadium. Etter kampen kan denne stasjonen være ganske overbelastet. Det kan derfor heller være lurt å heller gå til Finsbury Park stasjon.

Undergrunnstasjonen Finsbury Park ligger på Piccadilly Line (mørkblå linje) og Victoria Line (lysblå linje). Herfra tar det ca 10 min å gå til Emirates Stadium.

Highbury & Islington stasionen er på Victoria Line (lysblå linje) eller London Overground (oransje linje med hvitt i midten) og det tar ca. 10 min å gå til Stadion.

Transport fra flyplassen til London sentrum

De 3 mest brukte flyplassene i London er Heathrow, Gatwick og Stansted.

Heatrow Airport

Den raskeste måten å komme til London sentrum på er å ta Heathrow Express til Paddington Station. Dette toget går hvert 15 min. Deretter kan du ta metroen videre. Billettene til Heahtrow Express koster £27.50 ombord. Kjøper du billettene på forhånd er prisen £22.50.

Tog er at annet alternativ. Heathrow Connect tar 25 min til Paddington Station og koster ca £10.

Det rimeligste alternativet er å ta Londons metro/undergrunn fra Heathrow. Den går på Piccadilly Line og koster £6. Metroen går hvert 10 min og tar ca. 1 time

Det går også busser men disse tar gjerne opp til 1 1/2 t. Taxi er selvfølgelig også en mulighet men dette er som buss ikke alltid den raskeste måten å komme til sentrum på.

Dette er et nyttigt link www.heathrowairport.com/transport-and-directions

Gatwick Airport

Lander du på Gatwick kommer du raskest inn til sentrum av London med Gatwick Express. Toget tar 30 min og stopper på Victoria Station. Dette toget går hvert 15 min. Prisen er ca £20.  £18 om du kjøper billetten på forhånd. Du sparer litt på å kjøpe tur/retur billett. Fra Victoria Station tar du enkelt undergrunnen eller taxi videre til hotellet.

www.gatwickexpress.com

Et annet og billigere alternativ er South Central toget som kjører inn til Victora station. Toget stopper ved noen få stasjoner og turen tar ca 35-40 min. Prisen er ca £11. Sjekk tider og book:

www.southernrailway.com  eller www.thetrainline.com

Buss er også en mulighet og en billigere løsning. Prisen er ca £6.50 men pga det ofte er trafikk kaos så tar turen oftest 1 1/2-2 timer

Stansted Airport

Stansted Express er den raskeste måten å komme inn til London sentrum. Toget tar 45 min og kjører 2-4 ganger i timen. Stoppestedet er Liverpool street Station. Herfra drar du enkelt videre med metro eller taxi. Billetten koster ca £19 men det er litt rimeligere om den bookes på forhånd. Sjekk ut:

www.stanstedexpress.com

 

Trygghetsløfte

thumb

Gode billetter

thumb

Sitter sammen garanti

thumb

Hotell i sentrum

thumb

Medlem i Reisegarantifondet

thumb

18 års erfaring

thumb

Vakt telefon