Barcelona

thumb

Fotballreiser Barcelona med fotballbilletter

Fotballreiser Barcelona med fotballbilletter til en kamp på Camp Nou Stadium. Vi har fotballbilletter og hotell inkludert i våre fotballpakker. Opplev fotballen og spenningen når Mesi og gjengen setter igang. Vi anbefaler plasser nede på tribunen slik at du får en max opplevelse på fotballturen din. Fotballreiser til Barcelona passer for hele familien da shoppingmulighetene her er store. Da blir alle fornøyd. Pakkeprisene er for 2 eller 3 netter på hotell og kampbillett til valgt kamp. Dato nedenfor er innsjekksdato (fredag) og kampene spilles normalt lørdag eller søndag. Trykk deg videre på kampen du vurdere for pris og mer info. Utvalgt kamper ligger klar til online booking. Send mail på kampen du mangler pris på.

Nyttig informasjon til fotballturen

Kampene  på  Barcelona sin stadion Camp Nou spilles normalt lørdag eller søndag. Dette blir ikke avgjort før et par uker før kampen skal spilles. Det betyr at du bør ha en tur fra fredag til mandag. Noen vurderer tur fra lørdag men da må du reise tidlig da det kan blir en tidlig kamp og du må rekke ned før kampen starter.

Camp Nou ligger omtrent fem kilometer vest fra sentrum av Barcelona by.

Camp Nou er et av Europas største stadioner og har en kapasitet på 98.000 tilskuere. Vi har tilgang på billetter i alle kategorier, fra de rimeligste som er øverst bak mål, til de dyreste som er like i nærheten av der trenerne og reservene sitter. For våre reisende anbefaler vi billettene som er i kategori 2 (mørkblått område på stadion kartet du ser øverst på denne siden). Det er de billettene som gir mest valuta for pengene. Priser på de ulike kategoriene får dere av oss ved forespørsel. Vi kan da sende deg et detaljert tilbud på kampen du ønsker.

Stadion Camp Nou finner du ca 5 km fra sentrum. T-banen fra sentrum er et bra valg. Du tar linje 3 (lysgrønn linje) og går av med Les Corts stasjon. Linje nr 5 (mørkblå linje) kan også brukes og da går du av på Collblanc stasjon. Det tar ca 10 minutter fra du går av toget til stadion.

 

Flyplassen som de fleste lander på er Balcelona El Prat (international airport). Den ligger ca 30 km fra sentrum og er den største flyplassen i Barcelona området.

Du kan bruke taxi fra flyplassen til hotellet ditt og det vil ta ca 25-30 minutter. Trafikken avgjør. På dagtid koster det ca 20-25 Euro og kveld og helger er litt dyrere. Er dere flere i reisefølge som deler på kostnaden, er taxi en fint alternativ på deres fotballtur.

Det finnes tog fra flyplassen og inn til sentrum og disse går hver 30 minutt. Tar ca 20 minutter og koster ca 5 Euro. Tar du buss fra flyplassen er det ca samme pris som toget. Alle priser for en vei inn til sentrum. En tur/retur billett er rimeligst. Buss selskape Aerobus stopper på Plaza Catalunya i sentrum og har avgang hvert kvarter.

 

Flybillett er ikke inkludert i abcreiser.no sine fotballreiser til Barcelona. Det finnes mange sider på internett du kan bruke. Vi kan anbefale www.momondo.no

Husk at kamptidspunktet ikke er fastsatt før et par uker før kamp. Du kan ikke vente så lenge med å bestille din fotballtur. Derfor bør du tar en helgetur fra fredag til mandag når du skal til Barcelona for å være sikker på at du får med kampen du ønsker å se.

 

 

Trygghetsløfte

thumb

Gode billetter

thumb

Sitter sammen garanti

thumb

Hotell i sentrum

thumb

Medlem i Reisegarantifondet

thumb

18 års erfaring

thumb

Vakt telefon