Real Madrid

thumb

Fotballreiser til Real Madrid

Pakkene inkluderer 3 netter på hotell og kampbillett på Santiago Bernabéu med valgt billettkategori. Prisene er per person i dobbeltrom. Dato nedenfor er innsjekksdato (fredag) og kampene spilles normalt lørdag eller søndag.  

Nyttig informasjon til fotballturen

Alle seriekamper (med unntak av midtukekamper) er satt opp som søndagskamper, men kan flyttes til lørdag om de skal sendes på tv. Dermed er det å anbefale at dere velger å reise fra fredag til mandag for å være sikre på at dere får med dere kampen. Dersom dere kun ønsker to netter fra lørdag til mandag så er det og mulig om dere reiser tidlig lørdag slik at dere kan nå kampen om den plutselig blir satt opp lørdag ettermiddag. Dette er noe som ikke blir bestemt før et par uker før kampen skal spilles, og det nytter uansett ikke å vente til dette er klart da pakkene kan bli utsolgt etter hvert.

Real Madrid C.F ble grunnlagt i 1902 under navnet Madrid Football Club. Deres stadion heter Santiago Bernabéu Stadium og har en kapasitet på ca 81.000 tilskuere. De spiller med hvite drakter, hvit shorts og hvite sokker (hjemmedrakter).

Klubben er Spanias desidert mestvinnende klubb med 33 ligatitler samt at de er Europas mestvinnende klubb i den gjeveste turneringen European Cup/Champions League. Der er de nå oppe i 13 titler, blant annet etter storhetstid på 50 tallet hvor de vant fem ganger på rad samt nå de siste par årene hvor de har vunnet tre titler på rad og totalt seks ganger siden årtusenskiftet.

For å komme seg ut til stadion er det enklest med tbanen (Metro) til stoppet som heter Santiago Bernabéu på linje 10 (mørkblå linje) mot Fuencarral. Stoppet en skal av på heter Santiago Bernabéu og en ser stadion med en gang en kommer ut fra metroen.

Det er også mulig å ta taxi ut til stadion men en må regne litt ekstra trafikk på kampdager så det er ikke alltid at det er et like godt alternativ. Er en tidlig ute, et par timer før avspark for å få med stemningen rundt stadion før kamp (som vi anbefaler alle våre kunder) så ordner det seg nok greit å ta taxi også.

Fra flyplassen i Madrid og inn til sentrum er det mulig å ta tbane (Metro). Da tar en linje 8 (rosa linje) til stoppet som heter Nuevos Ministerios og så tar en tbane videre derfra til bestemt destinasjon (avhenger av hvor en skal bo). Det koster rundt 4 euro for en billett.

Det er også ganske greit med taxi inn fra flyplassen og det koster rundt 30 euro. Det er den enkleste måten å reise på og det de fleste nordmenn foretrekker.

Fra Norge går det noen få direkteruter til Madrid med Norwegian fra Oslo og Bergen.

Det er også mulig direkte med Iberia fra Oslo.

For å finne billigst mulige flybilletter anbefaler vi deg et søk på for eksempel www.momondo.no

Trygghetsløfte

thumb

Gode billetter

thumb

Sitter sammen garanti

thumb

Hotell i sentrum

thumb

Medlem i Reisegarantifondet

thumb

18 års erfaring

thumb

Vakt telefon