Tottenham Hotspur

thumb

Fotballreiser Tottenham Hotspur og London

Er fotballtur Tottenham på planen iår? Det bør det. Tottenham har fått ny stadion og fotballkamper vil i år gå på nye White Hart Lane. Fotballtur til Tottenham er nå mulig til en flunkende ny og topp moderne stadion. En kan velge mellom flere ulike kategorier av billetter på den nye arenaen. Vi har offisielle fotballbilletter fra godkjent leverandør og hotellopphold i en god pakkepris til deg. Billettene kommer på e-ticket før dere reiser til London. Du får ikke sesongkort da det ikke er lovlig.

Fotballtur  

Tottenham Hopspurts fotballtur med billetter og hotell i sentrum av London.Billettene er samlet og er med Tottenham supportere.

VIP billetter på langsiden, første etasje ca ved midtbanestreken, nivå 3. Inkludert loungetilgang med streetfood og drikke.
Vi har også vanlige billetter uten noe ekstra inkl. på Upper Tier
Alle billetter kommer på mail og lastes ned til mobilen.
Alle prisene er per person i delt dobbeltrom.

Sjekk kampdatoene og prisen på vår hovedsiden reieshop.no

Nyttig informasjon til fotballturen

Vi har forskjellige billetter til Tottenham Hotspur.

VIP billetter på langsiden på den nye stadion.

Lounge billetter i hjørnet mellom kort og langsiden.

Sportsbar billetter.

 

Tilbake til fotballreiser

 

Mer informasjon om dette kommer!

Det finnes flere måter å komme seg fra flyplassene i London og inn til sentrum. De mest vanlige er å bruke Express tog fra Gatwick, Heathrow eller Stansted.
For informasjon om Gatwick Express kan du sjekke følgende link: Gatwick!

Informasjon om Heathrow Express finner du her: Heathrow!

Informasjon om toget fra Stansted kan du finne her: Stansted!

Dersom dere ønsker mer spesifikk informasjon om akkurat deres reise, hvordan en kan komme seg billigst mulig inn til sentrum og hotellet så er det bare å ta kontakt så skal vi sende dere mer detaljert informasjon om dette!

En bør være tidlig ute når en bestiller flybilletter. Jo tidligere en bestiller jo billigere billetter får en. Til London går det mange forskjellige flyselskaper, og de fleste går direkte fra de store byene i Norge og til London. En kan for eksempel søke etter flybilletter på www.norwegian.no , www.sas.no , www.ba.com , www.ryanair.com eller fra flysøkemotorer som www.momondo.no

Trygghetsløfte

thumb

Gode billetter

thumb

Sitter sammen garanti

thumb

Hotell i sentrum

thumb

Medlem i Reisegarantifondet

thumb

18 års erfaring

thumb

Vakt telefon