West Ham

thumb

Fotballreiser for å se West Ham United i London

Vi har pakker til alle West Hams kamper. Pakkene består av to eller tre netter på hotell med billett til valgt kamp. Prisene nedenfor er for 2 netter og ekstra natt koster fra kr 500 pr person. Billettene er alltid sammen med hjemmelagets supportere. Flybilletter er ikke inkludert!
West Ham pakker. Hotell & fotballbilletterDato2 netter
West Ham –
West Ham –
West Ham –
West Ham –
West Ham –
West Ham –
West Ham –
West Ham –
West Ham –
West Ham –
West Ham -
West Ham -
West Ham -
West Ham -
West Ham -
West Ham -
West Ham -
West Ham -
West Ham -

*Søndagskamp

Be om tilbud nå!

Spørsmål og svar om tur til West Ham

West Ham spiller nå på London Stadium etter overtakelsen der i 2016. Deres tidligere hjemmebane Boleyn Ground (Upton Park) ble for liten, så de tok over den nye stadion ute i Stratford som ble bygget i forbindelse med OL i London i 2012. Deres nye stadion har en kapasitet på 57 000 tilskuere.

Billettene vi får på West Hams kamper er i utgangspunktet på South Stand Upper eller Lower, block 125, 225 og liknende. Det kan også være mulig med billetter midt på den ene langsiden med tilgang til «The Academy» som er et litt finere bar/restaurantområde på stadion hvor en kan få kjøpt det en ønsker av mat og drikke. Alt av billetter vi får er direkte fra klubben og de vil være registrert i deres navn. Billettene får dere tilsendt som e-tickets sammen med hotellvoucher uken før avreise slik at dere har alt dere trenger på reisen før dere drar.

London Stadium er altså den tidligere olympiske stadion i London og ligger i Stratford, ved OL landsbyen fra sommer OL i 2012. For å komme seg ut til Stratford er det enklest med tbanen Central Line (rød linje) ut til stasjonen som heter Stratford. Også mulig med Jubilee Line (grå linje). Hvilken av disse som passer best for dere avhenger av hvilket hotell dere bor på. Gjerne be oss om tips om dere ønsker.

Det er også mulig med buss ut til stadion. Bussene som går til Stratford er nr 25, 86, 97, 104, 108, 158, 241, 257, 262, 276, 308, 425, 473, D8

Taxi er ikke å anbefale da London trafikken kan være særdeles stillestående og rundt stadion er det sperret av på kampdag slik at en da må regne med å gå veldig langt mot stadion.

Til alle kampene i London har vi en rekke hoteller å velge mellom.

Blant disse er:

– Travelodge London City
– Royal National Hotel London
– St Giles Hotel London
– Copthorne Tara London Kensington
– Hilton London Olympia
– Thistle London City Barbican
– Melia White House Hotel
– The Cumberland Hotel

En kan få hoteller i alle varianter og prisklasser, alt etter hvilke krav en stiller til standard, beliggenhet og hvor mye en ønsker å betale. Når vi sender dere tilbud på mail så vil dere få priser på en rekke hoteller slik at dere selv kan bestemme prisklasse på deres tur.

Trygghetsløfte

thumb

Gode billetter

thumb

Sitter sammen garanti

thumb

Hotell i sentrum

thumb

Medlem i Reisegarantifondet

thumb

18 års erfaring

thumb

Vakt telefon