Fotballturer England

Fotballturer England. Premier League billetter

Dra på fotballturer til England og skaff deg Premier League billetter fra oss i ABCreiser.no. England er moderlandet til fotballen. Britene har helt siden ligaen starter vært vært gale etter fotball supporterkulturen som følger med. Ved innføringen av engelske Premier League  i 1992 har den vokse til den sterkest ligaen i verden. De har mest penger og de beste betale spillerene.  Fotballfans over hele verden har Premier League fotballtur som et ønske reisemål vært år.

Fotballturer England
Premier League billetter

Nordmenn har et kjært forhold til den engelske fotballigaen  fra 70 tallet når tippekampen begynte på NRK.  På 90 tallet med fotballstjernes som Ole Gunnar Solskjær, Ronny Johnsen, John Arne Riise og Erik Thorstvedt  gikk interessen for å reise på fotballturer nye høyder. En tur med fotballbillett til de de store stadionene som Old Trafford, Anfield Road, White Hart Lane og Emirates Stadium har økt mye.  Favorittene hos de reisende er ikke overraskende lagene Manchester United, Liverpool, Arsenal og Tottenham.

 

Premier League billetter

Skal du se en storkamp er det ikke tvil at det er billettene som koster penger?
Det har lenge vært vanlig å kjøpe svartebørs billetter og mange kjøper slike billetter uten å tenke over dette. Nå som alle de store lagene som Chelsea, Arsenal, Liverpool, Tottenham og Manchester United har satt igang en stor kampanje for å få bort denne virksomhet bør du være oppmerksom på var du kjøpe.  Der trist å å reise over til England og oppleve at du ikke kommer inn på stadion etter en kontroll. Bedre å kjøpe fra trygg leverandør med erfaring slik at du vet du kommer inn på kampen du skal se.  Se også Premier League billetter hos Reiseshop.no

Fotballturer og priser

Skal fotballturer England  inneholde en kamp slik som Arsenal – Liverpool,  Chelsea – Man Utd  eller andre storlag mot hverandre?
Prisene for en pakke med 3 netter og kampbilletter er slik kamp koster fra kr 5000 og oppover.
Itillegg kommer flybillettene som du bestille selv.
Da får du skikkelig billetter og minimum 3 stjernes hotell i sentrum av byen.
Det finnes en rekke VIP & Hospitality billett pakker til alle Premier League lagene. De ønsker turister som betaler bra og bruker mye penger. Du får bra mat, og fine fasiliteter på stadion. Det er ikke slik det var på 70 tallet. Nå er alt veldig familie vennlig.

Her kommer prisoversikt hente inn Juli 2018 fra noen leverandører. ( kommer som bilde)

 

 

 

Fotballreiser Arsenal           Fotballreiser Liverpool           Fotballreiser Manchester United

Fotballreiser Tottenham      Fotballbilletter Liverpool        Fotballbilletter Man Utd

En kjent leverandør av fotballreiser er Reiseshop AS