Fotballturer England

Fotballturer England. Premier League billetter

Fotballturer til England, har du lyst på en tur?? Vi skaffer deg Premier League billettene som du trenger. Hva er ditt favorittlag? England er moderlandet til fotballen. Britene har helt siden ligaen startet vært gale og det er kultur for å følge laget sitt tett. Interessen til nordmenn startet da de første tippekampene ble sendt fra England på slutten av 60 tallet. Ved innføringen av engelske Premier League i 1992 har den vokset til å bli en av de sterkeste ligaene i verden. De har mest penger og de beste betale stjernene. Fotballfans over hele verden har fotballtur til Premier League som et ønske reisemål hvert år.

Fotballturer England
Premier League billetter

Nordmenn har et kjært forhold til den engelske fotballigaen. På 90 tallet med fotballstjerner som Ole Gunnar Solskjær, Ronny Johnsen, John Arne Riise og Erik Thorstvedt nådde interessen for å reise på fotballturer nye høyder. En tur med fotballbillett til en av de store stadionene som Old Trafford, Anfield, White Hart Lane og Emirates Stadium har økt mye. Favorittene hos de reisende er ikke overraskende lagene Manchester United, Liverpool, Arsenal og Tottenham.

 

Premier League billetter

Skal du se en storkamp er det ikke tvil at det er billettene som koster penger.
Det har lenge vært vanlig å kjøpe svartebørs billetter og mange kjøper slike billetter uten å tenke over dette. Nå som alle de store lagene som Chelsea, Arsenal, Liverpool, Tottenham og Manchester United har satt igang en stor kampanje for å få bort denne virksomheten, bør du være oppmerksom på hva du kjøper. Det finnes mange som kjøper svartebørsbilletter, reiser over til England og opplever å ikke komme inn på stadion etter en kontroll. Da er det bedre å kjøpe fra trygg leverandør med erfaring, slik at du vet du kommer inn på kampen du skal se. Se også Premier League billetter hos Reiseshop.no

Fotballturer England og priser

Skal fotballturer England inneholde en kamp slik som Arsenal – Liverpool,  Chelsea – Man Utd  eller andre storlag mot hverandre?
Prisene for en pakke med 3 netter og kampbilletter er slik kamp koster fra kr 4000 og oppover.
I tillegg kommer flybillettene som du bestiller selv.
Da får du skikkelige billetter og minimum 3 stjernes hotell i sentrum av byen du skal til.
Det finnes en rekke VIP & Hospitality billett pakker til alle Premier League lagene. De ønsker turister som betaler bra og bruker mye penger. Du får bra mat, og fine fasiliteter på stadion. Det er ikke slik det var på 70 tallet at en blir plassert ved siden av engelske hooligans. Nå er alt veldig familievennlig.

Her kommer prisoversikt hente inn Juli 2018 fra noen leverandører. (kommer som bilde)

 

 

 

Fotballreiser Arsenal           Fotballreiser Liverpool           Fotballreiser Manchester United

Fotballreiser Tottenham      Fotballbilletter Liverpool        Fotballbilletter Man Utd

Leverandør av fotballreiser er Reiseshop AS