Hotell i Manchester Inkl. i fotballpakkene

Les om hotellene som er mest brukt av våre kunder på deres Manchester fotballtur. Vi har selvsagt muligheter til å skaffe deg andre hotell hvis du har spesielle ønsker.
Les mer nedenfor.

Våre hoteller i Manchester

Travelodge Manchester Piccadilly

31 Piccadilly M1 1LU, Storbritannia

Travelodge hotellene er vurdert av oss til 3 stjernes hotell standard. Beliggenhet midt i senturm. Piccadilly Gardens. Er rangert som 25 av 118 hoteller i Manchester. Har en standard som passer til fotballtur med gjengen hvor fotball og pub besøk er i fokus. For dere som vil ha en billig familietur er dette en fint valg. Dette er en av Storbritannias største hotellkjeder og de har 3 hoteller sentralt i Manchester.

Travelodge Piccadilly er det mest sentralte hotellet av Travelodge hotellene. Hotellet ligger ved Piccadilly Gardens og du finner ulike butikker og shoppingsenter like ved. Puber og utliv er like ved. Hotellet har frokostsal hvor du kan kjøpe frokost. Wi Fi kan kjøpes mot et tillegg på 3£. Hotellrommet har en vanlig standard med bad m/ dusj, såpedespenser, tv og samt kaffe og te maskin. Vi også tilgang til litt større familierom hvor dere kan være 2 vokse og 2 barn under 16 år.

Travelodge Ancoats Hotel

22 Great Ancoats Gate, Ancoats, Manchester, M4 5AZ

Tavelodge Ancoats er også vurdert som et 2-3 stjerners hotell av oss. Enkle rom innredning med fokus på gode senger. Ancoast passer til fotballtur med gjengen hvor fotball og pub besøk står i fokus. Hotellet ligger sentralt og i nærheten av gode buss og tog muligheter. På hotellet er det mulig å kjøpe wifi og rommene har en enkel standard med bad med dusj, såpedespenser, tv, samt kaffe og te maskin. Det er også en enkel bar i resepsjonen samt muligheter for en enkel frokost.


Premier Inn Hotel Manchester.
Sentralt plasserte hoteller med 3 stjernes standard.

 

Trygghetsløfte

thumb

Gode billetter

thumb

Sitter sammen garanti

thumb

Hotell i sentrum

thumb

Medlem i Reisegarantifondet

thumb

18 års erfaring

thumb

Vakt telefon